Tegelvloeren

Ook de vloeren in huis zijn heel sfeerbepalend. Een duurzame afwerking is het verlijmen van keramische tegels. Of je nu een modern, industrieel, klassiek, of landelijk interieur hebt, er is altijd een goede combinatie te maken met vloertegels uit ons ruime assortiment. De verschillende maten, randafwerkingen, structuren en designs verrijken de uitstraling die uw huiskamer, gang of keuken verdient. Al onze vloertegels zijn uitermate geschikt voor verwerking in combinatie met vloerverwarming.

In onze showroom presenteren we op verschillende manieren een 400-tal vloertegels die ook nog eens in diverse andere maten leverbaar zijn. Klik op deze link om online al een indruk te krijgen van een deel van ons tegel-assortiment. Met of zonder de gemaakte voorselectie bent u natuurlijk welkom in onze toonzaal om de tegels live te bekijken. Je kunt dan ook zien of de tegels mat of glanzend zijn en ervaren hoe het oppervlak aanvoelt. Zie hier onze openingstijden.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om vloertegels te laten afwerken. Bijpassende plinten, traptredes, mozaïeken of stroken (mix) zijn eenvoudig te combineren. Er zijn verrassende badkamer-, toilet- en keuken-ontwerpen mee te creëren. Vraag gerust een van onze ervaren adviseurs naar de mogelijkheden.

Gezien de lange levensduur is het de investering zeker waard!

Industrieel
INDUSTRIEEL 4
Modern
MODERN 1
MODERN 3
MODERN 1
Klassiek
KLASSIEK 1
KLASSIEK 3
KLASSIEK 1
KLASSIEK 4
Landelijk
LANDELIJK 1
LANDELIJK 3
LANDELIJK 2
LANDELIJK 4

Weetje:
Zelfs de Romeinen pasten dit vroeger al toe. Door de eeuwen heen is de kwaliteit van tegels sterk verbeterd. De tegels die we leveren hebben een gesloten oppervlak. Hierdoor kan er geen vuil intrekken. De tegels kunnen wel vuil worden, maar zijn eenvoudig te reinigen. Tegels behouden hun kleur en verbleken niet.