Over ons

Berenpop tegels en sanitair

Berenpop is sinds 1977 een begrip in Maastricht op het gebied van tegels en sanitair. Wij hebben inmiddels vele duizenden mensen geadviseerd over een complete badkamer, plafond, verlichting en wand- en vloertegels. Dit doen wij vanuit onze showroom (400 m2 )met een 30-tal opstellingen in Maastricht, maar ook via internet bieden wij een ruim assortiment kwaliteitsproducten aan. Van doucherubber tot wc-bril, van keukenkraan tot sunshower.
Inmiddels hebben wij een 15-tal gespecialiseerde webshops online.

In de tegel- en sanitairbranche is een gedegen kennis en oog voor design en detail vereist. Door de jarenlange ervaring en bijzonder goed geïnformeerde medewerkers met up-to-date kennis deinzen wij nergens voor terug. Voor een goed advies, meedenken of als sparringpartner voor een nieuwe badkamer, toilet, tegelvloeren voor het woonbereik of andere aanpassingen denken wij graag mee.

Natuurlijk is het lastig om ‘op papier’ een badkamer of ander project helemaal te doorzien. Daarom maken wij gebruik van state-of-the-art software om uw wensen om te zetten in een 3D-ontwerp. Uiteraard doen we dat graag samen in onze showroom in Maastricht, maar wij bieden ook de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan en uw creatieve brein de vrije loop te laten.

Wij bieden een ruim assortiment tegels, sanitair en accessoires waarin wij de nieuwste trend meenemen, maar ook de klassiekers niet vergeten. Of het nu gaat om een complete badkamer of klein onderdeel, wij kunnen u altijd helpen.

Wij zijn goed in het samenstellen, adviseren en meedenken van een nieuwe droom, groot of klein. Voor de installatie daarvan, of het nu gaat om het leggen van een vloer of maken van een complete badkamer, werken wij al jaren samen met betrouwbare partners waar we u graag aan voorstellen indien gewenst.
Wij zien u graag in Maastricht, maar uiteraard is contact via telefoon, mail, whats-app of onze webwinkels ook mogelijk.

Bekijk ons ook op sociale media

Maak een afspraak

badkamer