Vacature Content Beheer

Onderstaande vacature is al ingevuld.


Ons webshopteam heeft versterking nodig

Als onderdeel van ons team speel je een cruciale rol bij het beheer en de uitbreiding van ons assortiment op onze websites. Dit omvat het zorgvuldig bijhouden van productinformatie, prijzen en beschikbaarheid, zodat onze klanten altijd toegang hebben tot de meest actuele informatie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van internetbestellingen. Dit houdt in dat je orders nauwkeurig en efficiënt afhandelt, waarbij je ervoor zorgt dat klanten hun producten op tijd en in perfecte staat ontvangen. Je bent de schakel tussen onze online winkel en de tevreden klanten die daar winkelen.

Ook ben je het aanspreekpunt voor klantvragen via e-mail. Je staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en klanten te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen.

Daarnaast kan het voorkomen dat je betrokken bent bij verschillende stappen in het gehele verkooptraject, van de initiële aanvraag tot de uiteindelijke verzending van producten. Dit betekent dat je de kans krijgt om verschillende aspecten van ons bedrijf te leren kennen en bij te dragen aan het succes van ons salesproces.

Je zult werken in een vrolijk en ervaren team, waar een prettige werksfeer heerst. Samen zullen we streven naar het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten en het continu verbeteren van ons bedrijf. We verwelkomen je graag in ons team!

Wanneer?

Wij zijn per direct op zoek naar versterking, aarzel dus niet en neem contact met ons op via vacature@berenpop.nl onder vermelding van “vacature content beheerder” of bel +31 (0) 43 325 40 01!