WISA XS Eos

Met de WISA XS Eos elektronische bedieningspanelen wordt contactloos spoelen middels infraroodtechniek mogelijk. Wanneer u eenvoudig uw hand voor het bedieningspaneel beweegt neemt de techniek het van u over en zal er volautomatisch worden gespoeld.

Comfortabel en hygienisch
Met de XS Eos panelen van WISA haalt u state of the art bedieningspanelen in huis. Een sieraad voor iedere toilet of badkamer. Comfortabel en hygiƫnisch spoelen door middel van moderne elektronica. De Eos bedieningspanelen van WISA voldoen niet alleen aan veel functionele eisen, maar geven toilet of badkamer ook een bijzondere uitstraling.

Verschillende toepassingen
WISA XS Eos panelen, vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen, glas of roestvast staal, zijn te gebruiken in particuliere woningen, maar ook bij uitstek geschikt voor (semi-)openbare gebouwen.

Innovatieve techniek
Achter het bijzonder fraai vormgegeven bedieningspaneel schuilt innovatieve techniek. Of het nu gaat om de kleur van de verlichting, of het instellen van de periodieke spoeling, tal van functies zijn eenvoudig in te stellen met een speciale app voor smartphone of tablet.

Energie uit waterkracht
De hydrogenerator wekt duurzaam energie op bij elke spoeling. Deze ingenieuze waterkrachtcentrale wordt aangesloten tussen waterleiding en vlotterkraan en slaat elektrische energie op in een speciale Lithium Ion accu. WISA XS EOS is zeer eenvoudig te installeren en past op ieder WISA XS spoelreservoir.