Vasco Flatline met verticale en plintvariant

De Vasco Flatline paneelradiator werd in korte tijd één van de best verkopend paneelradiatoren in de Benelux. Het hoge rendement, de universele aansluitbaarheid, de unieke middenaansluiting, de waterdoorvoerende voorplaat en de maatvoering met drie dieptematen en een scala aan breedtematen verzekerden succes.

Vasco geeft dat een vervolg aan dat succes met de Flat-V-Line en de Flat-Plint-Line. Alle radiatoren worden geleverd in een witte fijne structuurlak.

Vasco Flat-V-Line
Met een warmteafgifte tot 3251 Watt is de Flat-V-Line meteen al de krachtpatser. Met het verticale paneel en de strakke voorplaat heeft de Flat-V-Line een aantrekkelijke mix van esthetiek en efficiëntie. De radiator heeft zes aansluitingen en de unieke vaste middenaansluiting. Maatvoering: breedte van 400-800 mm en hoogte van 1600-2200 mm.

Vasco Flat-Plint-Line
Een plintradiator is dé oplossing voor grote raampartijen, zeker zo’n fraaie paneelradiator die zowel aan de wand als op de vloer te monteren is. Het design van de zijbekleding en het lijnrooster staan borg voor een elegante aanwezigheid. Maatvoering: breedte 1000-3000 mm, hoogte 200 mm.

Accessoires
De Vasco Flatline wordt compleet gemaakt met vier bijpassende accessoires. De handdoekbeugels en het onderblok zijn in chroom uitgevoerd. De design thermostaatknoppen zijn verkrijgbaar in chroom en in wit.