Hansgrohe Rainmaker Select hoofddouches met glazen straalplaat

Douches waren er in alle soorten en maten. Bijna alle, want een douche met een glazen straalplaat ontbrak nog. Tot Hansgrohe de Rainmaker Select introduceerde, veel glanzend chroom met een wit glazen straalplaat als blikvanger. De Rainmaker Select is er in twee uitvoeringen: met douche-arm en met plafondbevestiging.

Douchen onder de Rainmaker Select 460 hoofddouche betekent kiezen uit drie straalsoorten. Ze komen uit de 46 cm brede straalschijf. De Rainstraal suggereert een tropische regenbui. De 12 parelende stralen van de RainStream massagestraal verkwikken en de Mono-straal is een ontspannende krachtige waterbundel, handig om shampoo uit te spoelen.
De Rainmaker Select 580 3jet hoofddouche is de luxe broer van de bekende Raindance Rainfall hoofddouche. Montage direct op de wand, zonder douchearm. De Schwall-straal van niet minder dan 58 cm breed voelt als een tintelende waterval.

Goede combinatie met ShowerSelect Glass
Mede dankzij het glas is de Rainmaker Select volmaakt te combineren met de nieuwe ShowerSelect Glass afbouwdelen van Hansgrohe. Kenmerkend is het samengaan van verchroomd metaal en wit veiligheidsglas. Met de Selectknop zijn verschillende straalsoorten tegelijk te gebruiken. De nieuwe ShowerSelect Glass inbouwthermostaten worden gemonteerd op de beproefde iBox universal van Hansgrohe.