Geberit CleanLine douchegoot: eenvoud en gemak

Douchegoten zijn bijna net zo populair als inloopdouches. Met de CleanLine douchegoot werkt Geberit aan verdere popularisering van de douchegoot. Want ja, tel strak design nu eens op bij gemakkelijke reiniging en eenvoudige installatie. Dan heb je wat de consument van nu verlangt.

De CleanLine heeft een unieke afdekkingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. Deze folie wordt in de fabriek aan de afvoer bevestigd. Minimaal risico op lekken, maximaal gemak voor de installateur. Sterk punt. Zie dan de platte sifon met hoge waterafvoercapaciteit, de goot die zo handig op lengte te maken is, het gemakkelijke schoonmaken. Dan weet je: hier gaat Geberit weer mee scoren.

Eenvoud en schoonheid
De Geberit CleanLine douchegoot is de oplossing voor tegen de douchewand én voor in het midden van de vloer. De lengte is ter plekke direct aanpasbaar. De douchegoot is van binnen glad, heeft een praktische kamvormige haarzeef en geeft daarmee het begrip hygiëne nieuwe inhoud.

De CleanLine douchegoot van geborsteld rvs is verkrijgbaar in drie verschillende varianten en twee verschillende lengtes (90 of 130 centimeter).