Nieuwe badkamercollectie van Villeroy & Boch: Avento

Eerste eis aan de moderne badkamer: praktisch. Tweede eis: mooi en stijlvast. Derde eis: betaalbaar. Voor de nieuwe badkamercollectie Avento werkte overduidelijk Villeroy & Boch met dit heldere programma van eisen. Zo ontstond een stijlvolle collectie met een fraaie, moderne uitstraling. Met oplossingen voor kleine en grotere ruimtes. Tegen prijzen die de aarzelende consument over de streep kunnen trekken.

De Avento wastafels hebben een smalle bovenrand (15 mm). De binnenkom heeft zachte contouren. De vormgeving oogt modern en subtiel. V&B biedt een groot aantal maten aan, van een enkele wastafel van 45 cm breed tot een dubbele wastafel van 100 cm breed.

Toilet: slechts 53 cm diep
De subtiele vormgeving is ook wat het meest opvalt aan het Avento toilet. Verfijnd is ook de maatvoering: het Avento toilet heeft een diepte van slechts 53 cm. Alle wc’s zijn voorzien van de innovatieve DirectFlush- technologie (zonder spoelrand) voor optimale hygiëne en schoonmaakgemak.

Veel opbergruimte
De Avento meubels zijn modern, licht. En bijzonder praktisch met de royale opbergruimte die de twee uittrekelementen bieden. De meubels zijn verkrijgbaar met acrylglas fronten in 4 kleuren: Crystal White, Crystal Grey, Crystal Black en Crystal Blue.